LUOTETTAVAA JA AMMATTITAITOISTA
JULKISIVUSANEERAUSTA

On asioita, joita voi hoitaa vähäsen aina silloin tällöin, mutta kiinteistön julkisivu ei ole yksi niistä. Suunnitellaan yhdessä kiinteistösi julkisivun kokonaisvaltainen kohennusprojekti tai julkisivu uudiskohteellesi, jotta kiinteistösi arvo kasvaa, ulkonäkö kohenee ja käyttöikä pitenee. 

Julkisivusaneerauksella kilpailukykyisempi kiinteistö

Mihin kaikkeen kiinteistön julkisivu vaikuttaa? Rakennuksen ulkokuori vaikuttaa yllättävän moneen asiaan: 

  • Kiinteistön ensivaikutelma paranee. 
  • Kiinteistön arvo säilyy paremmin, jolloin se on houkutteleva ja kilpailukykyinen markkinoilla pidempään. 
  • Rakennuksen lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia voidaan pienentää pitkällä aikavälillä, kun kiinteistön eristystä ja energiatehokkuutta on mietitty myös julkisivussa.
  • Asumismukavuus paranee, jos esimerkiksi äänieristystä on lisätty. 
  • Kiinteistön julkisivuremontilla voi olla vaikutus koko naapuruston ilmeeseen ja arvostukseen, jotka voivat vaikuttaa pitkällä ajalla yhteisöllisyyteen. 

Lorem ipsum dolor sit amet

Mitä kaikkea julkisivusaneeraus sisältää?

1.

Julkisivun purku ja valmistelu

Vanhoissa kiinteistöissä projekti alkaa vanhan julkisivun purkamisella, minkä jälkeen valmistelemme pohjan uudelle materiaalille.

2.

Uuden julkisivun asennus

Laadukkailla materiaalivalinnoilla ja huolellisella työllä varmistamme, että uusi julkisivu täyttää korkeimmatkin standardit ja kestää erilaiset sääolosuhteet. 

3.

Maalaus ja viimeistely

Viimeistelemme projektin maalaamalla ja huolehtimalla yksityiskohdista, jotka tekevät julkisivusta visuaalisesti houkuttelevan. 

4.

Energia-tehokkuuden parantaminen

Tarjoamme eristysja energiatehokkuus-parannuksia, jotka auttavat sinua säästämään energiaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Nämä huomioidaan projektin eri vaiheissa.

39 vuoden kokemuksella

Meidän palvelumme

Julkisivusaneeraus olemassa olevalle kohteelle

Tarjoamme täydellisen julkisivusaneerauspalvelun, joka sisältää vanhan julkisivun purkamisen, uusien materiaalien asentamisen ja viimeistelyn. Meil saat tyylikkäät ja kestävät julkisivut niin suurempiin kuin pienempiinkin rakennuskohteisiin.

Julkisivusaneeraus uudiskohteelle

Me huolehdimme uudiskohteesi julkisivusta kokonaisuutena aina eristeistä ikkunoihin ja maalauksesta energiatehokkuuden suunnitteluun. Laadukkailla materiaalivalinnoilla ja viimeisimpiä tekniikoita, kuten modernia työmaanhallintaa, käyttäen takaamme erinomaisen lopputuloksen, joka kestää aikaa ja Suomen sään.

Suomen Ohutlevyasennus kumppaninanne

Kun valitset meidät kumppaniksesi julkisivusaneerauksessa, valitset luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin, joka huolehtii projektistasi alusta loppuun. Olemme toimineet alalla useiden vuosikymmenten ajan ja suorittaneet lukuisia onnistuneita julkisivuprojekteja. Miten takaamme laadukkaan lopputuloksen ja tyytyväiset asiakkaat? 

Kotimainen työvoima

Käytämme aina kotimaista työvoimaa, joka omaa pitkän kokemuksen alalta. Vakituinen henkilöstömme takaa ensiluokkaisen lopputuloksen ja hallitsee erilaiset julkisivumateriaalit ja tekniikat. Käytämme vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja, jotka takaavat julkisivun pitkäikäisyyden ja kestävyyden. 

Laadunvarmistus-suunnitelma

Jokaisesta uudesta työmaasta laaditaan aina työmaakohtainen laadunvarmistussuunnitelma, josta käy ilmi kohdekohtaiset huomioitavat asiat laadun varmistamiseksi. 

Näitä huomioitavia asioita ovat mm. työturvallisuus, materiaalien varastointi ja käsittely sekä viikoittaiset kunnossapitotarkastukset. 

Avainhenkilöt

Työnjohtajamme ovat kukin työskennelleet yrityksessämme jo vuosikausia ja heillä on kokemusta useista hankkeista. Heidän osaamisensa takaa sen, että tilaaja on tyytyväinen työmaan toimintaan sekä saavutettuun lopputulokseen. Työmaalla on myös aina selkeä yhteyshenkilö, joka on ajan tasalla kaikesta ja johon saa nopeasti yhteyden. 

Pyydä meiltä tarjous

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information