Hepokulta, Turku

Suomen ohutlevyasennus Oy:n toteuttamana Turun Hepokullan aluesaneerauksen julkisivu- sekä parvekekorjaus alkoi kuvan mukaisista tunnelmista tasan kaksivuotta sitten 3.5.2021.
Kuvissa näkyy myös minkälaista lopputulosta on näinä vuosina saatu aikaiseksi, talot loistavat entistä ehompana taas tuleviin vuosikymmeniin.

26 kerrostalon julkisivut ovat lähes kaikki korjattu tänä kahdenvuoden aikana, wau mikä tahti👏, kuluvan kauden aikana on vielä parvekkeita korjattavana ja muita viimeistelytöitä kohteissa.

Kokonaisuudessaan työt valmistuvat osaltamme syksyksi 2023.

Mikä parasta on tässä ryhmähankkeessa niin työn nopeus ja sujuvuus, toki vankkaa ammattitaitoa ja hyviä yhteistyökumppaneita tämänkaltainen projekti vaatii onnistuakseen, ja tässähän olemme kaikki yhdessä hyvin onnistuneet😁

Viimeinen yhtiö saa myös erillisurakkana julkisivutyön yhteydessä koneellisen tuloilman, kanavisto kulkee julkisivun alla piilossa, hienoa että keksitään jotain uutta asumismukavuuteen isosti vaikuttavaa, mukavaa olla mukana.

Kohteet kuuluvat osana Turun, ja luultavasti koko Suomen suurimpaan koskaan toteutuneeseen hankkeeseen.

www.ohutlevyasennus.fi

#ohutlevyasennus
# As Oy Jahtilähde
# As Oy Varkkavuori
# As Oy Varkkapelto
# As Oy Varkka-Aho
# As Oy Varkkaniitty
# As Oy Varkkaketo
# As Oy Varkkakulma
# Hepokulta
# Lähiön uusi elämä
# Suomen suurin
#hepokullanlämpö
#korjauspartnerit
#aluepurkaus
#pihlagroup
#riikkugroup
#julkisivurakennus

Pyydä meiltä tarjous

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information