Kokonaisvaltaiset julkisivu-urakat suuriin ja pieniin kohteisiin

Meiltä saat laadukaat ratkaisut kaikkiin julkisivu-urakointitarpeisiinoli kyseessä sitten isompi tai pienempi projekti. 

39 vuoden kokemuksella

Laitetaan julkisivusi kerralla kuntoon

Julkisivusaneeraus on merkittävä investointi –  laitetaan se siis kerralla kuntoon, jotta uutta julkisivusaneerausta ei tarvita pitkään aikaan!  

Kun
valitset meidät kumppaniksesi julkisivusaneerausprojektiin, voit luottaa siihen, että olet valinnut kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin. Teemme julkisivustasi tyylikkään, kestävän, ytännöllisen ja pitkäikäisen.
 

Lorem ipsum dolor sit amet

Miksi julkisivu-urakka kannattaa toteuttaa?

Rakennuksen ulkokuori vaikuttaa yllättävän moneen asiaan ja on investointi kiinteistön tulevaisuuteen. Julkisivu-urakalla voidaan vaikuttaa moneen asiaan: 

  • Kiinteistön ulkonäkö ja ensivaikutelma paranee. Uusi julkisivu voi muuttaa sekä kiinteistösi että naapuruston ilmettä radikaalisti tehden siitä nykyaikaisemman ja houkuttelevamman. 
  • Kiinteistön arvo säilyy paremmin, jolloin se on houkutteleva ja kilpailukykyinen markkinoilla. 
  • Julkisivun kestävyys paranee: Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen työ tekevät julkisivustasi pitkäikäisen ja säänkestävän. 
  • Kiinteistön energiatehokkuus paranee: Asumiskustannukset, kuten lämmityskustannukset, voivat pienentyä merkittävästi pitkällä aikavälillä energiatehokkuuden parantuessa. 
  • Asumismukavuus paranee, jos esimerkiksi äänieristystä on lisätty. 

Lorem ipsum dolor sit amet

Meidän palvelumme

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia palveluita kaiken ikäisiin ja kokoisiin rakennuksiin.  

Julkisivun maalaus

Uusi maalipinta voi tehdä ihmeitä kiinteistön ulkonäölle. Tarjoamme ammattitaitoista maalauspalvelua, joka tuo raikkaan ilmeen ja suojaa julkisivua sääolosuhteilta. 

Julkisivukorjaukset

Pienet vauriot voivat pahentua ajan myötä, jos niihin ei puututa ajoissa. Korjaamme erilaiset julkisivuvauriot, kuten halkeamat ja rapautumat, pitäen kiinteistösi turvallisena ja houkuttelevana.

Energiatehokkuus-parannukset

Investoimalla energiatehokkuus-parannuksiin voit säästää rahaa ja vähentää haitallisia ympäristövaikutuksiamyös kiinteistön asukkaat säästävät rahaa! Tarjoamme monipuolisesti erilaisia energiatehokkuusratkaisuja, kuten tehokkaita eristeitä, jotka tehostavat kiinteistösi energiatehokkuutta.

Pyydä meiltä tarjous

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information